miercuri, 31 decembrie 2014

Sfarsit de an!

Se incheie si acest an ...2014! Incepem un an nou! Noul an sa ne aduca multa sanatate, bucurii, voie buna, liniste sufleteasca si mult noroc! La multi Ani 2015!
 A fost un an frumos, cu bune, cu rele, a fost un an plin de realizari si de bucurii. A fost un an cu multe provocari, cu multe miracole si cu multe bucurii. Multumim 2014 pentru toate momentele frumoase si minunate. Speram ca in Noul An sa fim mai puternici, mai increzatori, mai deschisi...Sa avem parte de sanatate ca este cea mai importanta! Imi doresc ca anul 2015 sa ne surprinda doar cu evenimente placute, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de oamenii dragi.La multi ani tuturor! Un 2015 plin de realizari pe toate planurile!

Ne revedem la anul! Mai sunt cateva ore! 
La multi ani cu sanatate!

vineri, 24 octombrie 2014

Lasa-mi, toamnă, pomii verzi!

Lasa-mi, toamnă, pomii verzi!
Un anotimp frumos,deosebit,plin de farmec...dar care transmite anumite stari: tristete,sensibilitate,oboseala...dar, este totusi un anotimp frumos! Fiecare anotimp este frumos in felul sau unic!
Toamna...fiecare frunza inseamna ceva, fiecare adiere de vant raspandeste vibratii in aer, in corp, in suflet. Suntem intr-un anotimp "galben", intr-un anotimp al adierii, al sensibilitatii. Toamna devenim mai nostalgici, mai ingandurati, mai dificili. Este un anotimp care ne schimba atat starea fizica cat si cea psihica. Sensibilitatea ne inunda personalitatea, oboseala isi spune cuvantul si nostalgia apare treptat, cu fiecare frunza care se desprinde. Toamna suntem cei mai visatori oameni, atunci au loc cele mai frumoase vise, atunci sperantele noastre cresc dar in acelasi timp scad... Suntem ganditori si ne miram de frumusetea care ne este data sa o vedem. Ignoram cu desavarsire ce se petrece in jurul nostru si intram intr-o lume de basm , intr-o lume a culorilor, pasim intr-un cadru de vis. 
Toamna, este cu siguranta anotimpul "nostalgiilor fara leac". 
Si totusi inchei prin: "Daca timpul ar fi avut frunze, ce toamna!" ( Nichita Stanescu) 

miercuri, 24 septembrie 2014

Nepotica mea iubita- 1anisor!!!

Am avut o perioada destul de aglomerata...Am sarbatorit 1 an de la venirea pe lume a celui mai frumos ingeras, Cristina! Nepotica mea  a implinit un anisor pe data de 19 septembrie 2014 si am fost foarte fericiti! Un eveniment memorabil!
 O iubim mult, mult de tot si ii dorim multa sanatate alaturi de mami si tati si alaturi de cei dragi!
 Am implinit un anisor si am sarbatorit azi alaturi de cei dragi! Iubita mea gargarita, iti dorim multa sanatate, noroc in viata, fericire si numai clipe frumoase alaturi de familie, prieteni, oameni dragi, care te iubesc mult! Te iubim, Cristinuta!

vineri, 11 iulie 2014

9 iulie!!!


La multi ani celei mai importante persoane din viata mea...La multi ani, mama! 
Sa iti dea Dumnezeu multa, multa sanatate, fericire si mult noroc. Multumim pentru educatia frumoasa pe care ne-ai oefrit-o si pentru tot ceea ce ai facut pentru noi. Am crescut frumos, avem o educatia frumoasa, datorita voua, parintilor! Va iubim!
La multi ani cu sanatate!

Mama, tu esti cea mai importanta fiinta din viata mea, datorita tie sunt, datorita tie am ajuns ceea ce sunt acum! O mama, face orice pentru copilul sau!
Te iubesc, mama!

La multi ani! 

vineri, 20 iunie 2014

Mare albastra!

    Ma intorc la tine, iar si iar, mare albastra!
     Cum se intoarce valul tau vesnic la mal! 



luni, 5 mai 2014

Somn linistit!

Si adorm pe umarul tau...Si adorm la pieptul tau!
O noapte frumoasa, linistita, plina de magie!
Somn linistit si vise frumoase, dragii mei!

marți, 29 aprilie 2014

Am revenit!

Bunaaa!
Si...am revenit, dupa o lunga si meritata pauza de 6 luni...Si... sa recunosc ,mi-a fost dor de blogul meu drag! De azi..pornim cu forte proaspete, dragii mei! 
Promit sa nu mai iau pauze asa de lungi...!

Va pup!
Zi frumoasa! :)