miercuri, 25 aprilie 2012

Nu sunt destul de inteleapta pentru a privi cu detasare si a accepta faptul ca exista povesti ce iti imprima emotii , ce refuza sa se estompeze odata cu trecerea timpului. Ma multumesc traind acum toate aceste clipe care imi fac inima sa bata mai tare.... Am plecat fara sa privesc inapoi, atunci cand am crezut ca este timpul sa o iau de la capat, am descoperit ca poti fugi de multe lucruri , mai putin de tine insati.
Nu pot spune, ce m-a facut sa ma opresc asupra ta...Poate niste amintiri de demult suprapuse unor ochi care pareau a spune multe, decat as fi putut eu intelege. Poate faptul ca esti atat de diferit de toti cei pe care ii cunosc, pentru ca ai darul de a ma aduce cu picioarele pe pamant si a ma ridica de cate ori ma gasesc nesigura. Doar din cuvinte.  Nu ma interesa de unde vii si al cui esti, atat timp cat  de fiecare data cand esti cu mine, te simt al meu. Fara sa te ating. Nu sunt genul de fata, care sa aiba usor inima franta.
Ma opresc aici.
Si pentru aceasta secunda suspendata in timp...sunt cu tine! Si iti multumesc!


Pentru tine...

Daca vreodata mi s-ar intampla/ Sa pot intra in inima ta/ Nimic din lume , nu te-ar mai salva/ Si nu te-ar ajuta sa ma alungi din ea/ Viata e o clipa in care ai vrea/ Sa iti implinesti orice gand si orice dragoste-n ea/ Incearca cu mine , iubito/ Incearca cu mine si nu vei regreta......Pentru tine as face carare pe mare/ Iar varful de munte sa-ti stea la picioare/ Pentru tine as rupe o raza din soare....Pentru tine....Pentru tine, as face carare pe mare/ Iar varful de munte sa-ti stea la picioare/ Pentru tine as rupe o raza din soare....Pentru tine...
Sunt doar niste ganduri ce s-ar implini/ Cand inima ta le va primi/ Sunt vorbe din suflet ce iti pot da/ Oriunde, oricand dragostea....Pentru tine as face carare pe mare/ Iar varful de munte sa-ti stea la picioare/ Pentru tine as rupe o raza din soare...Pentru tine....

marți, 24 aprilie 2012

24.

Incerc sa ma trezesc, dar visul pare din ce in ce mai real si mai profund. Stiu doar ca trebuie sa deschis ochii si sa ma opresc din visat. Nu mai pot trai cu aceasta iluzie. Timpul trece, iar eu simt ca te iubesc din ce in ce mai mult . Sentimentul e cel mai puternic si mai apasator, e un sentiment de atasament puternic, m-am atasat atat de mult la tine incat chiar imi esti una dintre cele mai dragi persoane, doar pentru ca esti TU. Ceea ce traim noi acum e minunat, sunt momente pline de semnificatie, pline de inteles, conturate in mintea mea. Iubirea ce ti-o port e reala, ceea ce simt e atat de puternic incat stiu asta sigur.  De ce imi e teama.....Imi e tema ca ma voi cufunda intr-un tunel fara capat si oricat m-as stradui nu stiu, daca voi gasi lumina de la capatul lui.  Cat imi este de dor.....Nu vreau sa treaca zile, saptamani, pana sa te vad. Am nevoie de tine, mai mult decat crezi...Am nevoie de sarutarile si de imbratisarile tale...Am nevoie de un simplu dar dulce "noapte buna, pui". Nu am crezut ca voi ajunge sa iubesc atat de mult...Nu am crezut ca voi ajunge sa scriu aceste randuri dar totusi m-am trezit cu creionul in mana asternand pe foaie cele mai profunde si mai sincere cuvinte.....Mi-e dor de ochii tai si de privirea ta...Ahh, privirea aia a ta..... Imi doresc nopti pierdute alaturi de tine si dimineti in care sa ma trezesc alaturi de tine.....Mi-e dor de rasul tau, puiule! 
P.S: Te iubesc, puiule!