luni, 14 ianuarie 2013

Dor.

Nu stiu cum sa incep. Sunt foarte multe de spus.... Incep cu "mi-e dor", continui cu "te ador" si inchei cu "te iubesc".
Si lacrimile si-au facut din nou aparitia, la primul cuvand rostit de tine...ti-am auzit vocea si am inceput sa plang, am simtit o durere, nu erai langa mine....nu te asteptam in casa, nu te vedeam...Imi e dor de tine!
Dorul e un sentiment greu de definit... Dorul inseamna sa te gandesti cu placere si in acelasi timp cu tristete la fiinta iubita, cand ea nu-ti este aproape. Dorul e semnul unei trairi intense, e in acelasi timp duiosie si durere, un foc ce-ti arde inima, o boala care te sfarseste. Dorul inseamna transfigurarea fiintei iubite in absenta ei, e dovada prezentei ei de nesters in sufletul si constiinta ta. Dorul e un sentiment greu de descris...
Mi-e dor de tine!
Te iubesc, te iubesc, te iubesc Claudiu.

vineri, 4 ianuarie 2013

joi, 3 ianuarie 2013


Viata m-a invatat sa caut mereu partea buna a lucrurilor, chiar daca nu intotdeauna este usor. M-a invatat ca orice lucru daca are o parte urata trebuie neaparat sa aiba si una buna.M-a invatat ca daca se intampla ceva, trebuie sa fiu intelegatoare cu destinul si sa inteleg ca asa a fost dat sa fie si oricat as simti ca ma distruge ce s-a intamplat sa ma gandesc ca totul se va rezolva. Nu acum, nu maine, dar intr-un viitor apropiat.M-a invatat sa astept "partea buna" si daca intarzie sa vina sa nu o fortez...Dar sa astept ...Dar nu intotdeauna asteptarea este usoara.Uneori te macina gandurile, te distrug unii oameni in asteptarea ei, dar stiu ca tot ce trebuie sa fac este sa am incredere in mine, in faptul ca pentru orice exista o solutie.
Te iubesc, Claudiu!