luni, 25 iulie 2011

Sunt din nou acasa....dupa cateva saptamani in care nu am scris nimic, am revenit cu forte proaspete.
Mii de scuze dragi mei!
Am invatat multe lucruri in aceste saptamani, am invatat ca trebuie sa imi traiesc viata cu intensitate si fara remuscari. Am invatat ca viata este ca mersul pe bicicleta: trebuie sa inaintezi mereu, ca sa nu iti pierzi echilibrul, asa spunea A.Einstein. In aceste cateva saptamani, am stiu sa spun ''Da'' oricarei provocari, am stiut sa ma apar , sa imi apar drepturile si sa ma bucur de momentele petrecute alaturi de cei dragi mie. Am reusit sa raspund la intrebarile, la care nu gaseam raspunsuri. Ce e greu? A se cunoaste pe sine.Si ce e usor? A da sfaturi altora.Aceste sunt si raspunsurile si intrebarile, formulate de Thales. Sunt convinsa ca am invata multe de la viata, in primul rand sa pretuiesc persoanele dragi si sa profit de momentele adolescentei, cat se poate, fara exagerari si fara desfranare. Am invata ca trebuie sa raspund mereu pozitiv si cu mult optimism la ceea ce cred ca asa o sa fie. Dar, fiind inconjurata de persoanele dragi , mi-am dat seama ca nu pot trai in singuratate, mi-am dat seama ca nu sunt capabila sa suport singuratatea si nici atat sa ma vad  plangand.
Sunt oare, asa cum credeam eu? Nu suport sa ma vad plangand, desi sunt momente cand lacrimile nu se mai opresc. Oare se vor opri vreodata? Oare o sa reusesc sa nu ma mai uit in spate, ci sa privesc doar inainte, in viittor? Am invatat multe si cel mai important sa iti traiesti viata, cu bune ,cu rele, e a ta si doar a ta. Traieste-o si priveste inainte, catre drumul cel bun. Acel drum o sa te calauzeasca vreodata.

sâmbătă, 9 iulie 2011

Si...am terminat de citit cartea ''Multumesc pentru amintiri'' scrisa de Cecelia Ahern. O carte minunata, superba, extraordinara....O poveste de viata impresionanta...cate lucruri poate indura o femeie, pierderea unui copil pe care ti-l doresti atat de  mult inseamna o pierdere a proprieie tale vietii, ingroparea sufletului. Nimic nu este mai dureros decat pierderea fiintei pe care ti-ai dorit-o si  care intr-o clipa numai este.Moartea unui copilas care nici macar nu a apucat sa vada lumina , nici macar nu a apucat sa se nasca....dureros pentru o femeie!  Cat de mult inseamna o simpla transfuzie de sange si cat de mult te ajuta o persoana sa iti revi. Un roman despre dragoste si puterea de a depasi situatii limita. O poveste de plans..dar o iubire adevarata. O carte superba, impresionanta ...Mereu in sufletul meu...nu o sa uit niciodata aceasta carte...care a ocupat locul intai in topul preferatelor mele carti. Mereu frumoasa.....
Imi este dor sa o mai citesc o data....cu toate ca abia am terminat-o de citit. Extraordinara!
Multumesc pentru amintiri!
Am citit aceasta carte cu o mare placere si iubesc aceasta carte!

marți, 5 iulie 2011

Multumesc pentru amintiri!

Buna dragii mei, mii de scuze ..nu am mai scris de 3 zile, nu pentru ca nu am avut timp,ci pentru ca am patruns intr-o lume a frumosului, absolut frumos! Cartea " Multumesc pentru amintiri'' scrisa de Cecelia Ahern , autoarea bestsellerului mondial ''P.S. Te iubesc'' este minunata!  ''Multumesc pentru amintiri'' este al cincilea roman al sau , a ocupat primele locuri si este un roamna minunat!Din pacate, nu am  reusit sa il citesc in intregime...dar cu siguranta o sa reusesc sa il termin de citit. Dar...pana atunci..m-am hotarat sa nu parasesc blogul...sa scriu , pentru ca in felul acesta ma detasez de tot si patrund in lumea in care sa simt cu adevarat fericita! Sa iti spui propriile povesti , sa scrii si sa iti asculti constiinta cum te indruma sa spui mai multe...in asa fel incat uiti de realitate. Este minunat sa scrii si sa asculti ce iti dicteaza inima. Sa spui adevarul si sa te simti mandru de ceea ce spui. A compune versuri, povesti si cel mai important a scrie propria poveste si propriile ganduri  care iti trec prin minte, este absolut minunat, ceva cu o mare valoare, poate pentru multi dintre voi ...a scrie pe blog inseamna a insirui niste imagini si a scrie lucruri copilaresti. Dar...pentru noi, care chiar iubim sa compunem , sa scriem, sa ne marturisim blogului, prietenului  nostru , inseamna  ca pretuim ceea ce cladim aici, pe blog. Am simtit ca am parasit blogul cateva zile...simteam ca se asterne praful ..chiar daca am lipsit de aici cateva zile..Ce o sa se intample oare, cand o sa fiu plecata pentru 1 luna, chiar 2...praful o sa se asterne in mai multe randuri pe blogul meu? Nu , nici vorba...o sa fie relaxanat, blogul meu va intra in vacanta , pentru putin timp. Dar ..pana atunci , sa ne dezvaluim tainele noastre! Pentru ca asta inseamna blog! Sa creezi o pasiune pentru ceea ce scri, sa te trezesti si sa doresti sa scri in continuare ...sa uiti pentru doar cateva minute de realitate. Pot spune cu adevarat, cand e vorba de lectura si scris sunt prima! Sa compun si sa citesc gandurile altora sau poate propriile mele idei e minunat! O lume a mea! Dar..dragii mei, am revenit si am explicat motivul. Salutari tuturor si vacanta placuta in continuare. Ps: Asta se intampla cand intram in vacanta , uitam de blog....suntem ocupati cu distractia. Avem nevoie si de repaus....!
Pe curand, dragii mei bloggeri!

sâmbătă, 2 iulie 2011

Corespondenta- M.Barbu

Imi raman ochii spre copaci,
dar nu ma gandesc la ei.
Imi ramane gandul la tine,
dar nu te vad.

Corespondenta mea cu toamna
se producein culori.
Corespondenta mea cu tine
nu se mai produce
deloc, deloc.