joi, 28 februarie 2013

Primavara noastra.

Vine primavara...Yupiii, coronitele din margarete ma asteapt sa le asez pe crestetul fetelor....margaretele ma asteapta sa le culeg...Da! Vine primavara cu adevarat, cu mirosul ei imbietor, cu ghiocei mici si albi, cu iubire si caldura in suflete, cu pace si liniste interioara, cu dragoste, cu noi sperante,  noi propuneri, noi realizari, etc....Da , dupa cum stim prea bine azi, 28 feb.2013 este ultima zi de iarna din acest an, de maine soseste nerabdatoare si plina de soare, de viata, primavara cea draga  si mult asteptata...Primavara noastra! Prima primavara petrecuta  impreuna de la inceputul ei. Primavara, sperantele , dorintele, realizarile sunt pe cale "sa ajunga" la noi, sa le primim cum trebuie , cu bratele larg deschise. Primavara, anotimpul renasterii naturii la viata, anotimpul pur, simbolul martisorului si al ghioceilor, in general anotimpul florilor, simbolul florilor. Da, primavara , hai mai repede! Te-am asteptat de multa vreme....! Tot ce imi doresc este sa repet ultima experienta: privirea spre cerul albastru, spre nori, ochii inchisi si meditand la minunatiile naturii, parul desprins, coronita din margarete pe cap, simbolul iubirii si al puritatii , al nobletei, al dragostei adevarate si pure, bluzita dintr-un material deosebit de moale si racoros, albul, matasea, inul...toatea acestea semnificand puritatea fiintei iubite, dragostea pentru aceasta, linistea sufleteasca si fericirea. In final, zambetul...elementul cel mai important, chipul vesel, fericit, starea de relaxare , aerul curat respirat, natura ...toatea acestea fac dintr-un om o adevarata comoara a primaverii.
Te iubesc Claudiu si iubesc cu adevarata primavara noastra, in care visele devin/au devenit  realitate, dorintele se implinesc, iar iubirea este pe zi ce trece mai puternica. Te iubesc!

miercuri, 27 februarie 2013

Iubirea- floarea inimii.

 Te iubesc cu fiecare minut, secunda, clipa din viata mea...Cel mai frumos si mai pur trandafir, oferit cu cea mai mare dragoste din lume...De la cel mai scump si drag iubit al meu. Te iubesc! Imaginea ta e ceea ce imi coloreaza viata. Esti minunat atunci cand zambesti, atunci cand te vad fericit, atunci cand esti alaturi de mine...esti cel mai scump. Tu esti o parte din mine....esti totul.
" Gugulici" , ce as putea sa iti spun, sa iti soptesc..... Te iubesc!
                                                                                                                                                                                                                    

marți, 26 februarie 2013

You and me.

Ca tot vine 1 martie in curand...
Te iubesc ! Tu esti singurul lucru bun care mi s-a întâmplat în viată.Te iubesc pentru că existi ,te iubesc pentru că îmi esti aproape ,te iubesc pentru ceea ce esti, iubesc sufletul tău , iubesc zămbetul tău ,iubesc privirea ta ,iubesc la nebunie să te sărut ,te iubesc cu fiecare secunda ce trece din viața mea. Te iubesc atunci când plângi, te iubesc atunci când razi , te iubesc cu toată fiinta mea , te iubesc atunci când dormi, te iubesc atunci când nu esti lângă mine, te iubesc si mai mult când esti lângă mine, te iubesc pentru că îmi umpli viața de fericire. Te iubesc pentru ca esti pur si simplu minunat , pentru ca esti pur si simplu adorabil, pentru ca esti pur si simplu "tu si eu- you and me".
Te iubesc!
Apropo...ti-am spus cat de mult te iubesc?

luni, 25 februarie 2013

Fericire.

Atunci cand iubesti o persoana, traiesti prin propria ei fericire.
Cel mai frumos sentiment....iubirea.

24.

 
Si da, cum am mai spus...alb, simbolul iubirii si al puritatii.
Te iubesc cu fiecare zi , cu fiecare minut, cu fiecare seunda....Te iubesc!
Cel mai special trandafir, pe anul 2013!
De la cel mai special, drag , minunat si scump iubit!
Te iubesc, Claudiu!

miercuri, 20 februarie 2013

2.Alb.

Cel mai special si superb trandafir. De la cea mai speciala, draga si minunata persoana din viata mea.
Te iubesc, Claudiu!

marți, 19 februarie 2013

Alb.

 Da! Cu cea mai mare convingere, pot spune ca am avut emotii...Da, emotii... Azi, a fost prima tentativa de a incerca o rochie de mireasa pe gustul si dorinta mea! Emotii? Nici nu pot reda sentimentele de fericire, dragoste, mandrie... Eram plina de "fluturi in stomac" ....fluturi adevarati ...sunt emotii pe care nu le simti in nici o situatie din viata...ele nu pot fi retraite, sunt emotii unice, puternice, cu o semnificatie puternica....atat de frumos, momentul acela cand probezi rochia de mireasa, momentul cand te privesti in oglinda si observi cat esti de frumoasa, acel moment cand lacrimile iti inunda fata alba, si obrajii rozali...momentul cand esti cea mai fericita, observi cum totul se schimba in jurul tau, lucrurile au o semnificatie aparte. Foarte frumos!
In curand , va sosi momentul....!
Fericire deplina.
Te iubesc, Claudiu.

luni, 11 februarie 2013

Special.

Un singur barbat de pe pamant m-a invatat ce-nseamna dragostea, un singur barbat are ceva atat de special pentru mine incat nu as putea trai fara el si a devenit trup din trupul meu si suflet din sufletul meu. Ii simt supararile ca stropii de metal topit pe inima, ii simt zambetele fericite ca adierea racoroasa a marii, ii aud glasul ca ciripitul pasarelelor, ii savurez mangaierile ca binecuvantarile unui inger...
Un singur barbat m-a invatat ce-nseamna dragostea si doar pentru el si iubirea lui traiesc!
Sunt multe feluri de a-ti arata iubirea si la tine am descoperit cel putin cateva zeci. Am invatat sa-ti ascult inflexiunile speciale ale glasului care imi dezvaluie ceva special in inima ta, am invatat sa-ti urmaresc jocurile privirii ca sa-mi dau seama cand ti-e dor de mine, am invatat fiecare gest, fiecare atingere a ta si stiu acum ce inseamna fiecare.
Dar mai ales am invatat sa te iubesc exact asa cum esti, pentru ca esti perfect... pentru mine.

Dor.

As vrea sa stii cat mi-e de dor...abia astept sa te strang in brate!
Te iubesc cu fiecare particica din mine.
Enorm, sincer si profund.
Te iubesc, Claudiu!