joi, 16 mai 2013

Trup şi suflet.

Împreună nu înseamnă eu aici şi tu acolo. Împreună înseamnă unul lângă celălalt, cu trup şi suflet.
Te iubesc!

miercuri, 15 mai 2013

Iubirea mea.

Este cald in bratele lui. Este bine. Sunt zile in  care imi lipsesti enorm de mult...sunt zile in care stai intiparit in toate colturile sufletului meu si mintii mele. Sunt zile in care te vreau langa mine mereu. Astazi de altfel, sunt "cu botic" asa cum spui tu... Nu esti aici si imi e greu...Dar ma intareste speranta si credinta in Dumnezeu.Sunt nopti in care plang pana la epuizare,adorm suspinand si doar eu stiu ce greu si apasator este.Dumnezeu mi-a daruit forta si incredere sa merg mai departe, mi-a daruit speranta ca intr-un viitor cat mai apropiat ne vom lega pe vecie, ne vom spune un sincer si un frumos "Da" in fata lui Dumnezeu, vom jura un legamant etern. Abia astept sa te vad pui! Te iubeste mult mult gugustiucul tau!!!

joi, 9 mai 2013

Si pot spune, ca imi este dor...un dor "nebun"!

Mi-e dor de mare, de soare, de plaja, de nisipul fierbinte pe care il simteam printre degete, de zorii diminetii, de rasaritul si apusul soarelui...Mi-e dor de aerul proaspat al fiecarei dimineti de pe faleza, mi-e dor de portul Constanta, de plimbarile prin apa de un albastru fermecator...Mi-e dor sa ma plimb desculta pe nisip, sa adorm pe plaja, sa simt mangaierile soarelui si sa ascult briza marii. Mi-e dor de tot ce inseamna "vara", mi-e dor de vacantele lungi, care uneori pareau eterne, alteori pareau scurte si treceau  mult prea repede....Mi-e dor de cateva saptamani sau ma multumesc cu cateva zile pe faleza...langa iubirea mea...Abia asteptam sa ne relaxam pe malul marii...sa privim cu detasare spre mare, sa ne bronzam ,sa alergam pe nisipul fierbinte, fin, sa simtim printre degete firele de nisip...sa simtim ca avem timp si pentru a ne relaxa si distra... Asteptam concediul, cu nerabdare!
Te iubesc!

marți, 7 mai 2013

Te iubesc!

"Când nu ştii ce simţi, când nu ştii de ce eşti agitat, nervos, cu capu-n nori şi cu gândurile vraişte, nu da vina pe tine - recunoaşte că ţi-e dor şi uită-te spre fiinţa care te-a răvăşit. Du-te până la ea şi vei da.. de tine, întreg.”
Te iubesc, inger pazitor!