miercuri, 28 martie 2012

Pastrati si intretineti iubirea si nu lasati sa plece asa usor ceea ce vine atat de greu in viata!

Trecutul…
Sa nu ne ma gandim  la el……la toate aceste clipe dureroase! Ne fac atata rau, redeschid atatea rani, rani pe care le credem cicatrizate….dar care se deschid foarte usor, la cea mai mica amintire , rana se deschide si suntem coplesiti de tristete….o stare de nedescris! Nu te poti gandi decat la amintiri si la clipele frumoase petrecute alaturi de cel sau cea pe  care ai iubit/iubit-o!!!
Si in plus…oricum cred , ca nu merita sa suferim….cel care te iubeste nu te face sa suferi…dar acum, fiecare gandeste in felul sau propriu…. Sa nu ne mai gandim la trecut! Sa-l izgonim, sa-l inchidem undeva, sa nu ne mai poata face rau vreodata. Sa ne intoarcem la prezent. De ce fugim de el? De ce ne e teama sa-l infruntam?.... Poate pentru ca am ajuns la capatul rabdarii, poate pentru ca ne-am saturat sa asteptam sa se intample ceva bun si-n viata noastra, poate pentru ca ne-am saturat sa primim doar farame de fericire…suntem fericiti pe o perioada scurta de timp, dupa care iarasi apare suferinta, singuratatea…cand spun singuratate , ma refer la jumatatea de pat gol in fiecare noapte, un singur tacam asezat pe masa de fiecare data, o singura periuta de dinti in suportul de pe etajera de la baie… si multa, multa tristete. O casa pustie, un suflet pustiit, o viata transformata in cosmar.
Speram la un viitor mai bun, la mai multa rabdare, afectiune, la mai putina tristete, la mai putine lacrmi care isi croiesc in fiecare seara un drum pe obrazul nostru….ora 23….nu poti inchide ochii sa dormi, iti e teama ca esti singur, acelasi sentiment ma doboara si pe mine…Privesti in jurul tau si lumea pare a fi surda la durerea ta. Nimeni nu-si intoarce privirea catre tine, nimeni nu te incurajeaza, nimeni nu te sustine. Toti par atat de preocupati de propria soarta si atat de grabiti sa-si joace propriul rol; si poate chiar au dreptate: e atat de scurta viata, incat daca nu te grabesti risti sa ajungi la final fara a fi performat o buna bucata din el.
Esti singura , tu cu tine insati.  Pentru sufletul tau nu exista nici un remediu care sa il ajute sa supravietuiasca….nici macar fondul de ten , nu poate astupa ranile din suflet…fizic , vorbind…da, poti acoperi cu fondul de ten , tristetea de pe fata, poti zambi si poti demonstra ca esti bine, dar asta e de fatada….sufletul le stie mai bine pe toate…. Singura care ii poate vindeca ranile, care ii poate alina durerea si care ii poate aduce fericirea este dragostea. Dragostea impartasita face minuni: risipeste indoielile, alunga teama, readuce speranta, sporeste motivatia. Dar daca ea intarzie sa apara sau apare, dar intr-o alta forma decat ne-am dori-o noi, fara nici cea mai mica sansa de materializare, ce-i spui sufletului? Sa infrunte realitatea si sa nu inceteze sa spere. Probabil ca asta e singura arma care te poate ajuta si care face ca viitorul sa nu mai para atat de sumbru…
Fie ca tu sa gasesti destula putere pentru a te putea aprecia, si a nu lasa pe altii sa iti judece realizarile. Ceea ce simti ca iti lipseste in prezent, poate deveni viitoarea ta putere. Fie ca invataturile celor pe care ii admiri sa devina o parte din tine, pentru ca intotdeauna sa iti fie la indemana.

11.

Dupa ce am vazut mesajul " Noapte buna si somnic pufos"  m-a cuprins plansul. De ce? Stateam pe la ora 11 noaptea si plangeam. Plangeam, nu imi venea nici mie a crede, chiar plangeam, nu stiu daca de bucurie sau de tristete, cert este , ca plangeam. Mii de ganduri imi treceau prin minte, pentru ca tin la tine intr-un mod pe care numai eu il stiu. Sunt cam sensibila, pun suflet pe orice, chiar si nesemnificativ...
Cert este ca imi este dor de tine...
Mi-e dor de prea multe lucruri...Mi-e dor de minutele, secundele, orele petrecute alaturi de tine, in bratele tale...Vreau sa te am aproape..Sa ne simtim bine impreuna , fericiti....Si cel mai important, sa ne lasam condusi de sentimente, sa ne contopim amandoi intr-un sarut.
Astazi, stateam in autobuz..si ascultam melodiile mele preferate, lente, demne de un om sensibil...sensibila cum sunt am inceput sa plang, lacrimile isi faceau aparitia una cate una, de fapt mai mult lacrimam...Ma gandeam la trecut, la prezent si la viitor...Ma gandeam ca am un viitor inainte care ma asteapta cu bratele deschise , o bucurie pentru fiecare zi, un inger pentru fiecare drum, o usa care o sa mi se deschida si cineva care o  sa ma iubeasca. Ma gandeam la viata ce ma asteapta de acum incolo, ma gandeam la tine, la noi, la ce o sa se intample in continuare , la ce o sa ne ofere viitorul, ce ne asteapta pe fiecare in parte....Desi gandeam cu mintea rece, lacrimile nu se opreau...Suspinam privind in gol...Nu realizam asta in momentul acela, tocmai acum realizez ca am plans, am lacrimat si imi e dor , chiar imi e dor!

vineri, 23 martie 2012

Poti sa visezi cu ochii deschisi si sa iubesti cu ochii inchisi. Am verificat!

Nu am cuvinte....
Sunt surprinsa si chiar imi era dor de tine...
Multumesc dragule!
O priveliste superba!
Mi-ai facut seara minunata si frumoasa!

joi, 22 martie 2012

Marti!?

In fiecare zi imi este dor de tine!
Acum , la 18:45...
Si maine, si poimaine, si ...mereu!
Telefonul tau m-a facut fericita!
Of...nu stiu, de ce sunt atat de sensibila! Ma atasez enorm de mult de persoane. Pun suflet in orice fac, orice spun, in orice vad. Mi-e dor de tine!
Acum cateva zile m-am trezit la 6:00 si am vazut ca aveam 2 apeluri pe telefon. Eram convinsa ca o sa fie unul de la tine. Ieri am avut un feeling ca azi o sa ma suni, sa ma intrebi ce fac. Imi amintesc perfect, ca nu ti-am raspuns, pentru ca am ramas fara cuvinte. Eram fericita! M-am intins din nou printre asternuturi si simteam mii de fluturasi in stomac. Toata ziua am fost vesela, fericita! Ma simtea...nu am cuvinte! Am trait cu gandul ca o sa te vad, ca o sa te strang in brate.....
Minunat! Imi era dor de vocea ta! Un simplu telefon mi-a schimbat ziua, mi-a schimbat starea de spirit.Acel telefon m-a trezit din visul minunat....a fost superb! Ti-am auzit glasul...glasul acela care ma linisteste....6 minute si 40 de secunde cu tine la telefon....Mi-ai spus ca iti e dor de mine! M-au cuprins fiorii....Vocea ta mi-a lipsit mult...Vocea ta, care ma face sa ma simt in mii de feluri, vocea aceea calda, care ma linisteste. Tot ce vreau este sa iti aud vocea, sa te simt aproape de mine... Ma suni in fiecare zi, vorbim in fiecare zi, cred ca m-am obisnuit cu vocea ta, m-am obisnuit ca cineva sa ma sune in fiecare zi sa vada ce fac, sa vorbeasca cu mine. Cred ca m-am obisnuit cu atentia ta, cu privirea ta , cu zambetul tau, cu vocea ta....cu totul!

miercuri, 21 martie 2012

Ai adus cu tine dimineti senine...!

Astazi am trait  cu senzatia ca te gandesti la mine. Nici nu stii cat de mult ma bucur ca mi-ai scris. Niste simple cuvinte m-au facut implinita azi....Nu știu cât o mai pot ține așa. Și totuși, nu voi înceta să sper...     Aș vrea să-ți spun cât te iubesc, dar tac și simt că fac cea mai mare greșeală. Ești dragostea care mi-a modelat sufletul și trupul.Dar te iubesc si nu-mi doresc decat sa citesti ceea  ce nu am avut curajul sa iti spun ! Chiar astăzi mi-a prins enorm de bine că am vorbit cu el, ca l-am vazut, desi scurt , dar...m-am  bucurat ca ne-am revazut!
Da. Îl iubesc. Îmi e clar asta. Nu știu cum, nu știu de ce, nu știu pentru ce, dar îl iubesc. Încă îmi e greu să-mi recunosc mie asta, nu credeam ca o sa se intample asa repede și nu mă așteptam. Și a apărut el. Așa, dintr-o dată. Și am realizat că am început să îl iubesc. Sincer, asta o știam de la început. Eram sigură că el o să mă facă să îl iubesc. Nu credeam că se va întâmpla așa repede... Nu acum. Și uite că s-a întâmplat. Și îmi e bine. Și îmi e cald. Și e singurul înaintea căruia toate gândurile îmi dispar și care mă face să zâmbesc. Și mă face să mă simt copil, dar și femeie în același timp. Și mă face să fiu mai naivă decât sunt, mai încrezătoare. Mă face să mă simt în siguranță, să simt că aici e locul meu. Mă face să mă simt în mii de feluri, unele pe care nu le-am simțit de mult, și altele pe care abia acum le cunosc....
 Sincer?! Imi dau lacrimile in fiecare dupa-amiaza.....Zambetul, imbratisarea imaginara, ochii si conversatia m-au facut intr-adevar bucuroasa, fericita...am simtit ceva, puternic pot spune...Ma cuprinde o dorinta si un dor..Dar nu pot face nimic. Trebuie sa accept ce se intampla acum. Sa accept realitatea. Multumesc pentu cuvintele minunate rostite la fiecare conversatie...:)

sâmbătă, 17 martie 2012

Vreau....

Vreau sa ma simt din nou fericita....
Vreau sa stiu ca sunt fericita....Cu adevarat!
Mi-e dor sa ma simt stransa in brate...
Mi-e dor sa ma simt in inima si in mintea cuiva.
Mi-e dor de zambetul meu de odinioara!
Mi-e dor de melodiile alea vechi si faine.
Mi-e dor de primavara.
Vreau mesaje de noapte buna ...sa ma trezesc dimineata si sa le citesc, sa stiu ca ai dormit cu gandul la mine.
Vreau sa iti aud vocea....
Sa iti privesc ochii...
Sa stiu ca esti bine...
Sa plecam undeva departe , sa ne inchidem telefoanele si sa uitam de lume chiar si pentru cateva secunde.
Sa nu mai privim inapoi, ci doar inainte.
Sa fim fericiti!
Sa nu regretam nimic din ceea ce am facut.
Sa privim cu incredere inainte
Sa nu ne pese de parerea altora....
Sa fim noi.
2.