joi, 31 octombrie 2013

Anniversaire.

Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui s-o iau de la inceput, as face la fel, iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. Te imbratisez cu multa dragoste!
La multi ani! Te iubesc!
Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui s-o iau de la inceput, as face la fel, iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. Te imbratisez cu multa dragoste!. - See more at: http://felicitaridezidenastere.blogspot.ro/#sthash.yKz6924E.dpuf
Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui s-o iau de la inceput, as face la fel, iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. Te imbratisez cu multa dragoste!. - See more at: http://felicitaridezidenastere.blogspot.ro/#sthash.yKz6924E.dpuf

vineri, 25 octombrie 2013

Love never fails!

  "Love is patient, love is kind. It does not envy, it does not boast, it is not proud. It is not rude, it is not self-seeking, it is not easily angered, it keeps no record of wrongs. Love does not delight in evil but rejoices with the truth. It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails." (Author: The Bible: 1 Corinthians 13:4)

Love.

"Omul cel mai iubit reprezintă superlativul absolut al unei vieți." I. Vulpescu

luni, 30 septembrie 2013

Emotie de toamna!



"A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva,
cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta. 

Mă tem ca n-am să te mai vad, uneori,
ca or să-mi creasca aripi ascutite pana la nori,
ca ai să te ascunzi intr-un ochi strain,
si el o să se-nchida cu o frunza de pelin.
Si-atunci mă apropii de pietre si tac,
iau cuvintele si le-nec în mare.
Suier luna si o rasar si o prefac
intr-o dragoste mare."

Nichita Stanescu.




joi, 29 august 2013

Vacanta 2013!



 Am revenit din concediu, vacanta....am revenit cu forte proaspete.
 Frumoasa vara lui 2013! O vara calduroasa, plina de iubire , intelegere, prietenii pe viata, legaturi stranse si bunatate. Momente unice si deosebite! Imi pare rau ca am lipsit asa de mult, au trecut aproape 3 luni de cand nu am mai scris nimic...dar, stiu, ca ma intelegeti, s-au petrecut multe, examen de bacalaureat, admitere facultate, studentie, emotii, asteptari, toate s-au adunat...si apoi, a urmat vacanta petrecuta departe , in Bulgaria, la Balchik, apoi am revenit in Constanta, am stat in 2 Mai, apoi am mers pe superba plaja Venus , apoi prin Vama noastra scumpa si "veche", Vama Veche....unde am trait momente frumoase, alaturi de oameni dragi. Am avut o vara superba, frumoasa si plina de emotii, plina de caldura, plina de imbratisari, de iubire... Multe s-au petrecut in aceasta vara, o sa am ocazia sa scriu mai multe, in curand! :) 
 Nu-mi ramane decat sa va trimit o imbratisare mare , mare si sa va spun ca mi-ati lipsit dragii mei bloggeri si cititori. Un pupic mare! 
O seara minunata, alaturi de persoanele iubite si dragi voua.! Pe curand!





joi, 16 mai 2013

Trup şi suflet.

Împreună nu înseamnă eu aici şi tu acolo. Împreună înseamnă unul lângă celălalt, cu trup şi suflet.
Te iubesc!

miercuri, 15 mai 2013

Iubirea mea.

Este cald in bratele lui. Este bine. Sunt zile in  care imi lipsesti enorm de mult...sunt zile in care stai intiparit in toate colturile sufletului meu si mintii mele. Sunt zile in care te vreau langa mine mereu. Astazi de altfel, sunt "cu botic" asa cum spui tu... Nu esti aici si imi e greu...Dar ma intareste speranta si credinta in Dumnezeu.Sunt nopti in care plang pana la epuizare,adorm suspinand si doar eu stiu ce greu si apasator este.Dumnezeu mi-a daruit forta si incredere sa merg mai departe, mi-a daruit speranta ca intr-un viitor cat mai apropiat ne vom lega pe vecie, ne vom spune un sincer si un frumos "Da" in fata lui Dumnezeu, vom jura un legamant etern. Abia astept sa te vad pui! Te iubeste mult mult gugustiucul tau!!!

joi, 9 mai 2013

Si pot spune, ca imi este dor...un dor "nebun"!

Mi-e dor de mare, de soare, de plaja, de nisipul fierbinte pe care il simteam printre degete, de zorii diminetii, de rasaritul si apusul soarelui...Mi-e dor de aerul proaspat al fiecarei dimineti de pe faleza, mi-e dor de portul Constanta, de plimbarile prin apa de un albastru fermecator...Mi-e dor sa ma plimb desculta pe nisip, sa adorm pe plaja, sa simt mangaierile soarelui si sa ascult briza marii. Mi-e dor de tot ce inseamna "vara", mi-e dor de vacantele lungi, care uneori pareau eterne, alteori pareau scurte si treceau  mult prea repede....Mi-e dor de cateva saptamani sau ma multumesc cu cateva zile pe faleza...langa iubirea mea...Abia asteptam sa ne relaxam pe malul marii...sa privim cu detasare spre mare, sa ne bronzam ,sa alergam pe nisipul fierbinte, fin, sa simtim printre degete firele de nisip...sa simtim ca avem timp si pentru a ne relaxa si distra... Asteptam concediul, cu nerabdare!
Te iubesc!

marți, 7 mai 2013

Te iubesc!

"Când nu ştii ce simţi, când nu ştii de ce eşti agitat, nervos, cu capu-n nori şi cu gândurile vraişte, nu da vina pe tine - recunoaşte că ţi-e dor şi uită-te spre fiinţa care te-a răvăşit. Du-te până la ea şi vei da.. de tine, întreg.”
Te iubesc, inger pazitor!    

luni, 22 aprilie 2013

Luni.

Si imi e greu sa ma gandesc ca acum nu sunt la pieptul tau, acolo unde ar trebui sa fiu...Acolo unde e locul meu, acolo unde sunt cea mai protejata, acolo unde ma simt in siguranta, acolo unde e casa mea, acolo unde iubesc sa stau ore intregi, acolo unde adorm mereu repede si cu zambetul pe buze, acolo unde ma asteapta caldura, iubirea, acolo unde imi place enrom de mult, acolo, chiar acolo....la pieptul tau, sub bratul stang, acolo unde adorm linistita si acolo unde sunt iubita si rasfatata, acolo unde sunt "mica si firava", acolo sub aripa ingerului meu pazitor...Te iubesc!
Şi încep, şi continui, şi nu mai termin să îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale, că eşti al meu, şi că mă iubeşti.Dar îţi poţi tu imagina cât te iubesc eu pe tine? Poţi tu oare? Ştii cât te iubesc? Nu, cum să ştii? Nu ai de unde.Nici măcar eu nu ştiu.Nu am idee. E prea mult ce simt, dar totuşi  uneori simt că e prea puţin ce simt, că tu meriţi mai mult. Mult mai mult. Enorm de mult!
Te iubesc, Claudiu!

joi, 4 aprilie 2013

Hope.

Nu îndepărta niciodată speranţa din calea ta. N-o îndepărta nici atunci când crezi că toate-ţi merg bine. Nici măcar atunci când nu mai vrei să crezi în ea.

 

sâmbătă, 30 martie 2013

30.

"Un geamantan plin de amintiri. Asculta! Adulmeca! Gusta! Pastreaza totul, umple-ti valiza cu amintri! Lasa cate o bucatica din tine pe oriunde treci!"
O dimineata a lunii martie in bratele tale. Te iubesc!

miercuri, 13 martie 2013

13.

La multi ani unei persoane dragi, care imi este a doua mama. La multi ani fericiti, plini de sanatate si noroc!

vineri, 1 martie 2013

Zambile.

"Primavara imi da in fiecare an un sentiment de bine, de inceput. Parca renasc si eu o data cu natura!" Cele mai frumoase zambile de la cel mai scump si drag iubit al meu, cu ocazia zilei de 1 martie. Mereu atent, la toate detaliile....gesturi si atitudini pline de inteles. Sentimente puternice, adevarate, sincere,etc. Te iubesc si incep primavara in bratele tale. Multumesc pentru minunatele si superbele floricele. Te iubesc! Multumesc!

1 Martie.

Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!
Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel, sa radieze ca un soare, sa ofere caldura si iubire...si nu in ultimul rand, sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita! Te iubesc, Claudiu!

joi, 28 februarie 2013

Primavara noastra.

Vine primavara...Yupiii, coronitele din margarete ma asteapt sa le asez pe crestetul fetelor....margaretele ma asteapta sa le culeg...Da! Vine primavara cu adevarat, cu mirosul ei imbietor, cu ghiocei mici si albi, cu iubire si caldura in suflete, cu pace si liniste interioara, cu dragoste, cu noi sperante,  noi propuneri, noi realizari, etc....Da , dupa cum stim prea bine azi, 28 feb.2013 este ultima zi de iarna din acest an, de maine soseste nerabdatoare si plina de soare, de viata, primavara cea draga  si mult asteptata...Primavara noastra! Prima primavara petrecuta  impreuna de la inceputul ei. Primavara, sperantele , dorintele, realizarile sunt pe cale "sa ajunga" la noi, sa le primim cum trebuie , cu bratele larg deschise. Primavara, anotimpul renasterii naturii la viata, anotimpul pur, simbolul martisorului si al ghioceilor, in general anotimpul florilor, simbolul florilor. Da, primavara , hai mai repede! Te-am asteptat de multa vreme....! Tot ce imi doresc este sa repet ultima experienta: privirea spre cerul albastru, spre nori, ochii inchisi si meditand la minunatiile naturii, parul desprins, coronita din margarete pe cap, simbolul iubirii si al puritatii , al nobletei, al dragostei adevarate si pure, bluzita dintr-un material deosebit de moale si racoros, albul, matasea, inul...toatea acestea semnificand puritatea fiintei iubite, dragostea pentru aceasta, linistea sufleteasca si fericirea. In final, zambetul...elementul cel mai important, chipul vesel, fericit, starea de relaxare , aerul curat respirat, natura ...toatea acestea fac dintr-un om o adevarata comoara a primaverii.
Te iubesc Claudiu si iubesc cu adevarata primavara noastra, in care visele devin/au devenit  realitate, dorintele se implinesc, iar iubirea este pe zi ce trece mai puternica. Te iubesc!

miercuri, 27 februarie 2013

Iubirea- floarea inimii.

 Te iubesc cu fiecare minut, secunda, clipa din viata mea...Cel mai frumos si mai pur trandafir, oferit cu cea mai mare dragoste din lume...De la cel mai scump si drag iubit al meu. Te iubesc! Imaginea ta e ceea ce imi coloreaza viata. Esti minunat atunci cand zambesti, atunci cand te vad fericit, atunci cand esti alaturi de mine...esti cel mai scump. Tu esti o parte din mine....esti totul.
" Gugulici" , ce as putea sa iti spun, sa iti soptesc..... Te iubesc!
                                                                                                                                                                                                                    

marți, 26 februarie 2013

You and me.

Ca tot vine 1 martie in curand...
Te iubesc ! Tu esti singurul lucru bun care mi s-a întâmplat în viată.Te iubesc pentru că existi ,te iubesc pentru că îmi esti aproape ,te iubesc pentru ceea ce esti, iubesc sufletul tău , iubesc zămbetul tău ,iubesc privirea ta ,iubesc la nebunie să te sărut ,te iubesc cu fiecare secunda ce trece din viața mea. Te iubesc atunci când plângi, te iubesc atunci când razi , te iubesc cu toată fiinta mea , te iubesc atunci când dormi, te iubesc atunci când nu esti lângă mine, te iubesc si mai mult când esti lângă mine, te iubesc pentru că îmi umpli viața de fericire. Te iubesc pentru ca esti pur si simplu minunat , pentru ca esti pur si simplu adorabil, pentru ca esti pur si simplu "tu si eu- you and me".
Te iubesc!
Apropo...ti-am spus cat de mult te iubesc?

luni, 25 februarie 2013

Fericire.

Atunci cand iubesti o persoana, traiesti prin propria ei fericire.
Cel mai frumos sentiment....iubirea.

24.

 
Si da, cum am mai spus...alb, simbolul iubirii si al puritatii.
Te iubesc cu fiecare zi , cu fiecare minut, cu fiecare seunda....Te iubesc!
Cel mai special trandafir, pe anul 2013!
De la cel mai special, drag , minunat si scump iubit!
Te iubesc, Claudiu!

miercuri, 20 februarie 2013

2.Alb.

Cel mai special si superb trandafir. De la cea mai speciala, draga si minunata persoana din viata mea.
Te iubesc, Claudiu!

marți, 19 februarie 2013

Alb.

 Da! Cu cea mai mare convingere, pot spune ca am avut emotii...Da, emotii... Azi, a fost prima tentativa de a incerca o rochie de mireasa pe gustul si dorinta mea! Emotii? Nici nu pot reda sentimentele de fericire, dragoste, mandrie... Eram plina de "fluturi in stomac" ....fluturi adevarati ...sunt emotii pe care nu le simti in nici o situatie din viata...ele nu pot fi retraite, sunt emotii unice, puternice, cu o semnificatie puternica....atat de frumos, momentul acela cand probezi rochia de mireasa, momentul cand te privesti in oglinda si observi cat esti de frumoasa, acel moment cand lacrimile iti inunda fata alba, si obrajii rozali...momentul cand esti cea mai fericita, observi cum totul se schimba in jurul tau, lucrurile au o semnificatie aparte. Foarte frumos!
In curand , va sosi momentul....!
Fericire deplina.
Te iubesc, Claudiu.

luni, 11 februarie 2013

Special.

Un singur barbat de pe pamant m-a invatat ce-nseamna dragostea, un singur barbat are ceva atat de special pentru mine incat nu as putea trai fara el si a devenit trup din trupul meu si suflet din sufletul meu. Ii simt supararile ca stropii de metal topit pe inima, ii simt zambetele fericite ca adierea racoroasa a marii, ii aud glasul ca ciripitul pasarelelor, ii savurez mangaierile ca binecuvantarile unui inger...
Un singur barbat m-a invatat ce-nseamna dragostea si doar pentru el si iubirea lui traiesc!
Sunt multe feluri de a-ti arata iubirea si la tine am descoperit cel putin cateva zeci. Am invatat sa-ti ascult inflexiunile speciale ale glasului care imi dezvaluie ceva special in inima ta, am invatat sa-ti urmaresc jocurile privirii ca sa-mi dau seama cand ti-e dor de mine, am invatat fiecare gest, fiecare atingere a ta si stiu acum ce inseamna fiecare.
Dar mai ales am invatat sa te iubesc exact asa cum esti, pentru ca esti perfect... pentru mine.

Dor.

As vrea sa stii cat mi-e de dor...abia astept sa te strang in brate!
Te iubesc cu fiecare particica din mine.
Enorm, sincer si profund.
Te iubesc, Claudiu!

luni, 14 ianuarie 2013

Dor.

Nu stiu cum sa incep. Sunt foarte multe de spus.... Incep cu "mi-e dor", continui cu "te ador" si inchei cu "te iubesc".
Si lacrimile si-au facut din nou aparitia, la primul cuvand rostit de tine...ti-am auzit vocea si am inceput sa plang, am simtit o durere, nu erai langa mine....nu te asteptam in casa, nu te vedeam...Imi e dor de tine!
Dorul e un sentiment greu de definit... Dorul inseamna sa te gandesti cu placere si in acelasi timp cu tristete la fiinta iubita, cand ea nu-ti este aproape. Dorul e semnul unei trairi intense, e in acelasi timp duiosie si durere, un foc ce-ti arde inima, o boala care te sfarseste. Dorul inseamna transfigurarea fiintei iubite in absenta ei, e dovada prezentei ei de nesters in sufletul si constiinta ta. Dorul e un sentiment greu de descris...
Mi-e dor de tine!
Te iubesc, te iubesc, te iubesc Claudiu.

vineri, 4 ianuarie 2013

joi, 3 ianuarie 2013


Viata m-a invatat sa caut mereu partea buna a lucrurilor, chiar daca nu intotdeauna este usor. M-a invatat ca orice lucru daca are o parte urata trebuie neaparat sa aiba si una buna.M-a invatat ca daca se intampla ceva, trebuie sa fiu intelegatoare cu destinul si sa inteleg ca asa a fost dat sa fie si oricat as simti ca ma distruge ce s-a intamplat sa ma gandesc ca totul se va rezolva. Nu acum, nu maine, dar intr-un viitor apropiat.M-a invatat sa astept "partea buna" si daca intarzie sa vina sa nu o fortez...Dar sa astept ...Dar nu intotdeauna asteptarea este usoara.Uneori te macina gandurile, te distrug unii oameni in asteptarea ei, dar stiu ca tot ce trebuie sa fac este sa am incredere in mine, in faptul ca pentru orice exista o solutie.
Te iubesc, Claudiu!